[APEL ÎNCHIS] Eurotransit Network Funboree, 27 aprilie – 1 mai 2018, Kiev, Ucraina. DDL: 15 martie 2018

Nume proiect: Eurotransit Network Funboree 2018

Perioada: 27 aprilie – 1 mai 2018

Locația: Kiev, Ucraina

Cine poate participa: lideri de centru local, membri ai DI, persoane interesate de dimensiunea internațională a cercetășiei

Despre eveniment:

Evenimentul reunește sub umbrela sa voluntari cercetași ai Europei de Est și de Vest în scopul asigurării implementării de parteneriate, proiecte și schimbului de contacte și informațiilor generale, care ar putea servi drept sprijin în dezvoltarea organizației. Activitățile evenimentului sunt gândite ca parte complementară a structurilor naționale deja existente, oferind acces direct tuturor grupurilor la activități internaționale. Prin proiectele precedente, Rețeaua s-a specializat în schimburile dintre est și vest, și-a creat o bază de date în ceea ce privește contactele care să sprijine campurile de vară, parteneriatele și experiențele inter-culturale. Una dintre intenții este aceea ca grupurile de cercetași care călătoresc în alte țări să nu o facă fără a întâlni cercetași din țara respectivă.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie interesat de latura internațională a cercetășiei, să cunoască limba engleză și de preferință să fie implicat în procesul decizional de la nivelul centrului local.

Costuri:

Taxa de participare este de 60 EUR, căreia i se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Aceasta include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 15 martie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.